Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vankka kokemus puurakentamisesta

Haluamme lähteä asiakkaan tarpeista ja  toiveista suunnittelemaan sopivaa tuotetta. Asiakkaan tilaaman toimituksen suunnittelu ja toimituspaketin kokoaminen tapahtuu Puumannin tehtaalla Paltamossa.

Vankka oma kokemus puutavaran käsittelyssä kuivauksesta valmiiksi tuotteeksi sekä talonrakennuksesta, paikalla rakentaen ja elementeistä kooten, antavat vahvan tietämyksen omaan tuotantoon ja alihankintojen hoitamiseen.

Vuosien varrella syntynyt laaja hyvien, luotettavien alihankkijoiden ja tavarantoimittajien verkosto takaavat raaka-aineiden ja tarvikkeiden laadun ja saatavuuden.

 

Historia

Viljo Heikkinen aloitti toiminnan sirkkelisahauksella 1960-luvulla. Pian tuotantoon tulivat lisäksi hirsimökit, joiden markkina-alueena oli koko Suomi. Myös rakennusurakointi kuului yrityksen toimialaan.

Myöhemmin tuotantoon tulivat puusepäntuotteet, valmiina siirrettävät saunat, aitat ja mökit sekä tilaelementtirakenteiset loma-asunnot ja pienet omakotitalot.

Vuonna 1985 yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos jolloin yrityksen nimeksi vaihtui Puumanni ja yrittäjiksi tulivat Veikko ja Marjatta Pulkkinen. Seuraava suurempi muutos tapahtui vuonna 1993 jolloin aloitettiin hirsimökkien vienti Japaniin ja vähän myöhemmin Eurooppaan.

Viime vuosina päätuotteina ovat olleet hirsimökit sekä talot. Kotimaan markkinoiden ohella vientiä on tällä hetkellä muutamiin Euroopan maihin.

Vuonna 2018 yrityksessä tehtiin toinen sukupolvenvaihdos ja yrittäjänä jatkaa Miika Pulkkinen.